Tendo’s

BLENDED IN HOLLAND

TENDO’S producten worden geproduceerd door Blendfill B.V., een Nederlands bedrijf met productiefaciliteiten in Vlaardingen en Maassluis. Blendfill BV is opgericht in 2017, maar heeft ondanks haar korte bestaan een rijke historie.

Meer informatie over onze reinigingsproducten?  Contact ons!

TENDO’S PRODUCTLIJN

De TENDO’S producten zijn ontwikkeld voor maximale hygiëne en reiniging. Zowel persoonlijk als ook de omgeving waarin we dagelijks werken en leven. Nu wellicht belangrijker dan ooit tevoren.

De TENDO’S Alcohol Gel, Handalcohol en Handsoap zijn ontwikkeld om de handen grondig te kunnen reinigen, met of zonder water. De producten reinigen de handen en bezitten tevens huidvriendelijke/huidverzorgende bestandsdelen. De handreinigers zijn uiteraard ready to use en kunnen direct op de handen worden aangebracht.

Uiteraard hebben we in de TENDO’S productlijn ook een aantal producten om ook de omgeving te reinigen. Met de Telephone & Tablet Cleaner geeft u bacteriën en overig vuil geen kans en zorgt u dat uw social devices schoon zijn. Met de Alcohol Spray en de Glass & Interior Cleaner reinigt u meubels, glas en overige interieuroppervlakten.

Meer informatie over onze reinigingsproducten?  Contact ons!